Форум клана Keepers of Heaven

Объявление

Доброго времени суток!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум клана Keepers of Heaven » Флуд » Навіть і не знаю.

Навіть і не знаю.

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Обіцяв дати відповідь атону , так і не дочекався. Писав роботу на ступінь бакалавра, завтра захист, тому я тут ненадовго.
ем.. про те чому я вийшов із клану  я написав те, як я бачив свою ситуацію, атон бачте бачить по іншому ситуацію, так мені не подобалось, що клан довго не  бере лвл.ап, це не  така вже і страшна біда, можу детальніше розповісти про особисті симпатії і антипатії, якщо це потрібно.
ну і пропозицій  "а давайте скинемось" я теж не чув. це перше.

про напади - так, в тій ситуації, вельми поважний атон займався виясненням протріч між мною і іншим гравцем, хоча обовязок соклана є непорушним - допомагати. і крапка. Мені дуже подобається позиція темних - спочатку допоможи свому , а потім уже вирішуй хто був не правий- з однієї точки зору це не правильно, а з іншої ти не кидаєш свого напризволяще.
ту ситуацію я розрулив сам, поговоривши з Бивалый мастер, я вибачився він також ми поговрили , конфлікт вичерпаний.

Тобто вельмишановний атон хоче сказати , що я як тільки зрозумів що левел клана буде не скоро я ВІДРАЗУ  ж пішов до іншого? це ж не так, чому ж тоді я був ці 6 місяців і нікуди не втікав?
атон атон, багато слів, і все дарма, от що в тобі мені завжди подобалось так це вміння писати )

просити нікого не буду, скажу так як і казав - передивіться своє відношення до мене,  сказав , що змінююсь - значить так воно і є, готовий до стрічі в реалі - не питання, як грав в бк так і буду грати, просто думаю в клані цікавіше.

Пашка.

0

2

) красиво говорит) не ну правда - без эмоций и грязи. Даже комплименты аппппанентуотвешивает граматно. Завидно дипломатично.

Пашка в якi ше клани подал заяву на вступ?
Такi чому до нас таке бажання вступа?-як я розумiю - тебе мало хто з нас знае. як шо взагалi знае. У нас клан створений для друзiв i нi якi великi плани ми для клану не будуемо.
Подумай ще - вно тобi требо?
Ми не збiраемось лiзты нi в якi вiйни и т.д. и т.п. - воно тебе влаштовуе?
спокiйно подумай....

да и головне !- який в тебе пивной лiтраж? Бо як показуе практiка- у нас це важливо! бо горiлку так як Голова ....-мало хто витримае) а тости пропускать погано)
Да i разносити мертвих сокланов - нi у кого нема бажання)

0

3

Стрес написал(а):

практiка- у нас це важливо! бо горiлку так як Голова ....-мало хто витримае)

:shine:  :D ну загнувввввв)

0

4

всьо я бакалавр  ) можете мене привітати ) яхаууууу )
пивний літраж ? хм складне питання -  в залежності від компанії , є друг з я ким більше літра не йде ) а з іншими  можу і 2 і 3 літра бахнути )

нє, про клан випадково дізнався з ленти новин дарків, і бамбук росказав. от і цікаво стало . Дійсно граю собі в кайф, якщо ви ще і Українці то це  взагалі атас.

ну то ви думайте, я пр осебе достатньо розповів, як грав так і буду грати. клан вибрав бо ви нейтри, вам пофіг на всіх, от і мені пофіг на всі ці війни. ангелам я ен молюсь і не думаю що буду, хіба різниця в грі буде такааа величезна о мене там одним " пивним подихом " маг зможе вбити, отоді буду молитися і то не факт ). дякую за увагу _)

0

5

Pashka-Rubashka написал(а):

всьо я бакалавр

http://www.kolobok.us/smiles/standart/friends.gif

0

6

:shine:

VAMPiRe_MaN написал(а):

всьо я бакалавр

вітаємо, тепер залишилось здобуті знання направити у правильне русло)))) успіхів тобі у цьому) :shine:

0

7

Pashka-Rubashka написал(а):

у то ви думайте, я пр осебе достатньо розповів,

думаємо, результат буде день- два.  :smoke:  :writing:

0

Вы здесь » Форум клана Keepers of Heaven » Флуд » Навіть і не знаю.

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно