Обіцяв дати відповідь атону , так і не дочекався. Писав роботу на ступінь бакалавра, завтра захист, тому я тут ненадовго.
ем.. про те чому я вийшов із клану я написав те, як я бачив свою ситуацію, атон бачте бачить по іншому ситуацію, так мені не подобалось, що клан довго не бере лвл.ап, це не така вже і страшна біда, можу детальніше розповісти про особисті симпатії і антипатії, якщо це потрібно.
ну і пропозицій "а давайте скинемось" я теж не чув. це перше.
про напади - так, в тій ситуації, вельми поважний атон займався виясненням протріч між мною і іншим гравцем, хоча обовязок соклана є непорушним - допомагати. і крапка. Мені дуже подобається позиція темних - спочатку допоможи свому , а потім уже вирішуй хто був не правий- з однієї точки зору це не правильно, а з іншої ти не кидаєш свого напризволяще.
ту ситуацію я розрулив сам, поговоривши з Бивалый мастер, я вибачився він також ми поговрили , конфлікт вичерпаний.
Тобто вельмишановний атон хоче сказати , що я як тільки зрозумів що левел клана буде не скоро я ВІДРАЗУ ж пішов до іншого? це ж не так, чому ж тоді я був ці 6 місяців і нікуди не втікав?
атон атон, багато слів, і все дарма, от що в тобі мені завжди подобалось так це вміння писати )
просити нікого не буду, скажу так як і казав - передивіться своє відношення до мене, сказав , що змінююсь - значить так воно і є, готовий до стрічі в реалі - не питання, як грав в бк так і буду грати, просто думаю в клані цікавіше.
Пашка.